Ajankohtaista

Pelaaminen syksyllä - ohjeita ja vinkkejä

Pelaaminen syksyllä

Supergolfin päiväpelioikeuksilla pelaat edullisesti golfkauden alusta loppuun saakka. Syksyn tullen golfkierroksilla saattaa kuitenkin tulla vastaan yllättäviäkin tilanteita.

PALLORÄNNI = PELAAMINEN KUN CADDIEMASTER EI OLE AUKI

Loppukaudesta pelaajien määrä laskee niin paljon, että kentillä ei esim. arkisin ole caddiemaster-toimisto enää auki, vaikka kenttä olisikin avoinna pelaamiselle. Tällöin ajanvaraus poistuu käytöstä ja pelaamaan lähdetään ns. pallorännistä. Tämä tarkoittaa sitä, että tii-aikaa ei erikseen tarvitse varata, vaan pelaamaan lähdetään siinä järjestyksessä kun paikan päälle tullaan. 

Supergolfin pelioikeudella pelaaminen on mahdollista myös tälläisissa tapauksissa. Varaa Supergolfin pelioikeus normaalisti käyttöösi ja mene kentällä. Rekisteröi kierroksesi ykköstiillä annettujen ohjeiden mukaisesti. Useimmiten tämä tapahtuu kirjaamalla vihkoon pelaamisesi ja merkitsemällä pelioikeudeksi. Näin kierroksesi on maksettu.

PAKKASAAMUT JA HUURRE

Yöpakkasten jälkeen kentälle ei pääse pelaamaan, koska jäisellä tai huurteisella nurmella käveleminen tuhoaa kasvin solukkoa ja sen seuraukset näkyvät ruskeina jalanjälkinä vielä pitkään.

Käytäntönä kentillä on että mikäli kenttä on pakkasen takia kiinni, varatut tiiajat peruutetaan. Tii-ajat eivät siis siirry myöhemmäksi.

Jos kenttä on kiinni pakkasen takia, etkä saa sovittua caddiemasterin kanssa varaamasi tiiajan siirtämisestä tai korvaavan pelikierroksen järjestämisestä, olethan välittömästi yhteydessä Supergolfin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse varaamasi pelioikeuden palauttamista varten. Golfkenttä ei voi palauttaa käyttämättä jääneitä Supergolfin päiväpelioikeuksia.

YLEISET PERUUTUSEHDOT

Jos näyttää siltä, että huomenna ns. sataa kissoja ja koiria tai sinun täytyy muuten vain peruuttaa varaamasi Supergolf päiväpelioikeus, muistathan nämä peruutusehdot:

  • Peruutus on mahdollista tehdä veloituksetta viimeistään klo 24.00 pelipäivää edeltävänä päivänä.
  • Pelipäivän aamuna klo 0:00 - 12:00 välisenä aikana päiväpelioikeuden peruuttaminen on vielä mahdollista maksamalla 15 € peruutusmaksu. Tämän jälkeen varausta ei ole mahdollista peruuttaa.
  • Halutessasi voit vaihtaa pelaajaa vielä pelipäivänä.

Pelioikeuden varaaja voi peruuttaa päiväpelioikeuden "Varatut pelioikeutesi"-kohdasta kirjautumalla ensin Supergolf-palveluun.

UKKONEN

Syysmyrskyt osuvat välillä kohdalle golfkentälläkin. Jos ilmassa on ukkosen tuntua, tarkista sääennuste netistä tai caddiemasterilta ennen kentälle lähtöä. Ukkonen voi olla vaaraksi, vaikkei erityisesti altistaisikaan itseään sille. Kentän henkilökunta pyrkii informoimaan ukkosen uhasta, mutta vastuu turvallisuudesta on pelaajalla itsellään.

Jos kentän henkilökunta keskeyttää kierroksen ukkosen takia, voit useimmiten sopia korvaavasta kierroksesta suoraan kentän kanssa. Tällöin varaamaasi Supergolfin päiväpelioikeutta ei palauteta.

Jos olet varannut Supergolfin päiväpelioikeuden kuluvalle päivälle, ja esim. kentän kotisivuilla ilmoitetaan kentän olevan suljettu myrskysateen tai ukkosen takia etkä ole vielä ehtinyt kentälle asti, olethan välittömästi yhteydessä Supergolfin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse varaamasi pelioikeuden palauttamista varten.


Mukavia syyskierroksia!

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat