Superedut

Luokka:

Tarjoaja:

Näin voit käyttää Supergolfin jäsenetuja: - Ole Supergolfin jäsen - Varaa etu käyttöösi suoraan tarjoajalta, jolle myös edun hinta maksetaan - Supergolf-jäsenyytesi tarkistetaan ennen edun käyttöä. Voit tarvittaessa maksaa jäsenmaksun myös suoraan yhteistyökumppanillemme:

HUMANTOOL OY - Superedut

Satulatuoli & alusta 126 € (ovh 159€). Saat edun kuponkikoodilla: SURPERGOLF (2vk:n koekäyttö ja palautusoikeus. Ei lähetyskuluja.)

Voima lähtee keskivartalosta! Nyt voit myös istuessa ja työtä tehdessä vahvistaa Golfarille tärkeitä syviä lihaksia.

- Tasapainoilu aktivoi ja vahvistaa erityisesti Golfarille tärkeitä syviä lihaksia.
- Satulatuoli opettaa hyvään ja ryhdikkääseen pystyasentoon.
- Lantion käännön avulla alaselkä suoristuu, mikä suoristaa myös yläselän sekä niskan.
- Ryhti paranee, kun lantio oppii ja vahvistuu uuteen ja pystympään asentoon.
- Näin perinteinen niskakipu, hartiakipu tai selkäkivu helpottuu.


Hintaan sisältyy nyt myös uusi kova alusta (arvo 29 €)

Jäsenetu käytettävissä: Toistaiseksi

Etua voi käyttää korkeintaan 1 kertaa/Supergolfin jäsen

Voidaksesi käyttää tämän jäsenedun, ilmoita Supergolf-jäsenyydestäsi yhteistyökumppanillemme ostohetkellä. Jäsenyytesi voimassaolo tarkistetaan suoraan Supergolf-palvelusta. Tarvittaessa voit maksaa Supergolf-jäsenyyden edun suoraan yhteistyökumppanillemme.

Tämän tarjoajan muut edut:

» Aktivointilauta 126€ (ovh 158€). Saat edun kuponkikoodilla: SUPERGOLF (2vk:n koekäyttö ja palautusoikeus. Ei lähetyskuluja.)

HUMANTOOL OY

Web-sivut: https://www.humantool.fi
Puhelin: 010 666 7500
Humantool Oy on perustettu vuonna 1984 ja sijaitsee Perämeren pohjukassa kauniilla Pyhäjoen rannikolla. Yli 30 vuoden kokemus terveystuotteiden kehittäjänä ja yhteistyö Suomen terveysalan ammattilaisten kanssa, on antanut perspektiiviä ja tietoa ihmisen kehon toiminnasta ja tarpeista. Länsimaisen elämäntyylin vastapainoksi tarvitsemme liikettä ja harjoitusta kehollemme - Humantool tuotteet tukevat ja aktivoivat kehomme luontaista toimintaa, kuten liikkeen säilymistä ja ylläpitoa selän rakenteissa. Jatkuva halu ja ponnistelu parantaa ihmisten arkielämän olosuhteita, on synnyttänyt lukuisia hyödyllisiä innovaatioita koteihin ja toimistoihin. Toimiston apuvälineistä hävittäjälentäjien selkätukiin. Oma valmistus lähellä asiakkaita takaa joustavuuden. Suomalainen käsityötaito ja laadukkaat materiaalit takaavat tyytyväisen käyttäjän. Meille on tärkeää toimia Suomessa. Ehkä toisin kuin yleensä ajatellaan, koemme hyvin pohjoisen sijaintimme luovan rauhalliset ja selkeät puitteet yrityksemme toiminnalle, jota yhä hektisempi maailma vaatii.