Superedut

Luokka:

Tarjoaja:

Näin voit käyttää Supergolfin jäsenetuja: - Ole Supergolfin jäsen - Varaa etu käyttöösi suoraan tarjoajalta, jolle myös edun hinta maksetaan - Supergolf-jäsenyytesi tarkistetaan ennen edun käyttöä. Voit tarvittaessa maksaa jäsenmaksun myös suoraan yhteistyökumppanillemme:

Golfjooga - Superedut

Golfjoogan PAR-kurssi (peruskurssi) superhintaan 199 e (norm. 235e)

Golfjooga on syntynyt suomalaisten golfareiden tarpeesta lisätä liikkuvuutta, vahvistaa kehoa ja parantaa mm. liikeratoja ja asennonhallintaa, jotta lyönteihin saadaan voimaa, nopeutta, pituutta ja toistettavuutta.

Golfjoogan peruskurssi starttaa pe 15.11. ja la 16.11. starttitreeneillä, jonka jälkeen viikkoharjoitukset ovat aina keskiviikkoisin klo 19.15-20.30 Tapiolan studiolla (Espoossa).

8 viikon kurssin aikana huomaat harjoittelun hyödyt kehossasi ja saat hyödynnettyä positiiviset muutokset talven tekniikkatreeneissä.

Kurssi sopii kaikille golfareille eikä vaadi aiempaa kokemusta.

Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.

Jäsenetu käytettävissä: 15.11.2019 Saakka

Voidaksesi käyttää tämän jäsenedun, ilmoita Supergolf-jäsenyydestäsi yhteistyökumppanillemme ostohetkellä. Jäsenyytesi voimassaolo tarkistetaan suoraan Supergolf-palvelusta. Tarvittaessa voit maksaa Supergolf-jäsenyyden edun suoraan yhteistyökumppanillemme.

Tämän tarjoajan muut edut:

Golfjooga

Web-sivut: http://www.golfjooga.fi/
Puhelin: 044 9727 379
Golfjooga on Suomessa kehitetty harjoittelumuoto, joka on saanut alkunsa suomalaisten golfareiden tarpeesta. Golfjoogassa hyödynnetään mm. joogan, pilateksen, kehonpainon ja liikkuvuuden harjoitteita sekä mindfulnessia, joilla lisätään golfissa tarvittavaa liikuvuutta ja stabiliteettia, voimantuottoa ja -kestävyyttä sekä mielenhallintaa. Golfjooga tähtää optimaaliseen suorituskykyyn golfkentällä ja vähentää kehon epätasapainotiloista johtuvien vammojen riskejä. Golfjoogalla saadaan lyönteihin lisää voimaa, nopeutta ja pituutta sekä toistettavuutta. Golfjooga - joogaa golfareille, koska kehosi on tärkein golfmailasi!