Superedut

Luokka:

Tarjoaja:

Näin voit käyttää Supergolfin jäsenetuja: - Ole Supergolfin jäsen - Varaa etu käyttöösi suoraan tarjoajalta, jolle myös edun hinta maksetaan - Supergolf-jäsenyytesi tarkistetaan ennen edun käyttöä. Voit tarvittaessa maksaa jäsenmaksun myös suoraan yhteistyökumppanillemme:

GolfPoint - Superedut

Simulaattori Lahdessa arkisin kello 10 - 16, 12€/h

Simulaattori Lahdessa arkisin kello 10 - 16, 12€/h
Varaa netissä: https://www.varaaverkossa.fi/places/golfpoint-666
tai soita 010 422 2311

Jäsenetu käytettävissä: Toistaiseksi

Voidaksesi käyttää tämän jäsenedun, ilmoita Supergolf-jäsenyydestäsi yhteistyökumppanillemme ostohetkellä. Jäsenyytesi voimassaolo tarkistetaan suoraan Supergolf-palvelusta. Tarvittaessa voit maksaa Supergolf-jäsenyyden edun suoraan yhteistyökumppanillemme.

Tämän tarjoajan muut edut:

GolfPoint

Web-sivut: http://www.golfpoint.fi/
Puhelin: 0207 181830
GolfPoint Lahti on Päijät-Hämeen suurin golfmyymälä. Liikkeemme sijaitsee Kauppakeskus Valossa, Launeen alueella, jonne on helppo poiketa ajaessa nelostietä. Myymälässämme on Sports- Coach-simulaattori, TrackMan-analysaattori ja kaikkien golfmerkkien Custom-Fit mahdollisuudet. Talvella viisi lyöntipaikkaa harjoittelua ja opetusta varten. Tarjoamme asiakkaillemme myös golfmatkoja vastuullisena matkanjärjestäjänä (vakuudet Kuluttajavirastossa) Logotuotteet kuuluvat valikoimiimme, myös isommat ja pienemmät brodeerauserät. Kaikki huipputuotteet, mm PING, Mizuno, Titleist, Cobra, Callaway, Nike, Wilson ja TaylorMade. Teemme myös mailahuollot, mm. gripin ja varren vaihdot.,,Kesällä palvelemme golfareita myymälöidemme lisäksi myös Hartolassa, Kanavassa, Puulassa ja Messilässä. Verkkokauppamme www.golfpoint.fi esittelee ja myy tuotevalikoimaamme.