Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat pelipaikat
-10 %
Superedut

Luokka:

Tarjoaja:

Näin voit käyttää Supergolfin jäsenetuja: - Ole Supergolfin jäsen - Varaa etu käyttöösi suoraan tarjoajalta, jolle myös edun hinta maksetaan - Supergolf-jäsenyytesi tarkistetaan ennen edun käyttöä. Voit tarvittaessa maksaa jäsenmaksun myös suoraan yhteistyökumppanillemme:

GolfPoint - Superedut

Yli 100 € verkkokauppa-ostoksesta Bridgestone e6-pallopaketti kaupan päälle

Tervetuloa ostoksille Golfpointin verkkokauppaan

Nyt kannattaa päivittää golfvarusteita Golfpointin verkkokaupassa. Tehdessäsi ostoksia osoitteessa www.golfpoint.fi/verkkokauppa vähintään 100 € arvosta, saat kaupan päälle tusinan Bridgestone e6 Soft 2017, (arvo 39 €). Verkkokaupasta tilatessasi ilmoita lisätietoja-kentässä "Supergolf-jäsenetu ja Supergolf-jäsennumerosi"

Jäsenetu käytettävissä: Alkaen 25.07.2016

Etua voi käyttää korkeintaan 1 kertaa/Supergolfin jäsen

Voidaksesi käyttää tämän jäsenedun, ilmoita Supergolf-jäsenyydestäsi yhteistyökumppanillemme ostohetkellä. Jäsenyytesi voimassaolo tarkistetaan suoraan Supergolf-palvelusta. Tarvittaessa voit maksaa Supergolf-jäsenyyden edun suoraan yhteistyökumppanillemme.

Tämän tarjoajan muut edut:

» Simulaattori Lahdessa arkisin kello 10 - 16, 12€/h

GolfPoint

Web-sivut: http://www.golfpoint.fi/
Puhelin: 0207 181830
GolfPoint Lahti on Päijät-Hämeen suurin golfmyymälä. Liikkeemme sijaitsee Kauppakeskus Valossa, Launeen alueella, jonne on helppo poiketa ajaessa nelostietä. Myymälässämme on Sports- Coach-simulaattori, TrackMan-analysaattori ja kaikkien golfmerkkien Custom-Fit mahdollisuudet. Talvella viisi lyöntipaikkaa harjoittelua ja opetusta varten. Tarjoamme asiakkaillemme myös golfmatkoja vastuullisena matkanjärjestäjänä (vakuudet Kuluttajavirastossa) Logotuotteet kuuluvat valikoimiimme, myös isommat ja pienemmät brodeerauserät. Kaikki huipputuotteet, mm PING, Mizuno, Titleist, Cobra, Callaway, Nike, Wilson ja TaylorMade. Teemme myös mailahuollot, mm. gripin ja varren vaihdot.,,Kesällä palvelemme golfareita myymälöidemme lisäksi myös Hartolassa, Kanavassa, Puulassa ja Messilässä. Verkkokauppamme www.golfpoint.fi esittelee ja myy tuotevalikoimaamme.