Ajankohtaista

Supergolf PLUS: Nordcenter ja Linna Golf

Supergolf PLUS - väyläsi Suomen parhaille golfkentille.

Mikä on Supergolf PLUS?

Supergolf tekee yhteistyötä Suomen ykköskenttiin kuuluvien, Linna Golfin ja Nordcenterin, kanssa. Nämä huippukentät muodostavat Supergolf PLUS-kenttäkategorian, minkä myötä meillä on mahdollisuus tarjota premium-luokan kenttiä asiakkaillemme.

Näin pelaat PLUS-kentällä

  1. Varaa päiväpelioikeus PLUS-kentälle Supergolf-palvelun kautta, kuten muillekin Supergolf-kentille. Maksu suoritettava pelioikeuspaketilla.
  2. Ilmoittautuessasi pelipäivänä kentälle, suorita lisämaksu caddiemasterille
    (ark. 10 €, vkl 20 €)
  3. Pelaa ja nauti golfkenttien parhaimmistosta

 

Jos olet uusi asiakas, aloita tästäOsta pelipakettisi tästä

Supergolf PLUS-kentät tunnistat kentän nimen yhteydessä olevat pienestä PLUS-kuvakkeesta. Kun varaat Supergolfin päiväpelioikeutta PLUS-kentälle, tulee sinun hyväksyä lisämaksun maksaminen ennen kuin voit tehdä varauksen loppuun pelioikeuspaketistasi. Kun pelaat Supergolf PLUS-kentällä, kentän caddiemasterille maksettava lisämaksu on arkisin 10 € ja viikonloppuisin 20 €.

 

Nordcenter

Nordcenter mukaan Supergolfiin

Nordcenterin upeassa golfkeskuksessa on kaksi 18-reiän kenttää, Fream ja Benz, jotka ovat erilaisia niin golfarkkitehtuuriltaan ja haastavuudeltaan kuin luontoarvoiltaankin. Nordcenterin klubirakennus, Åminnen kartano, palvelee Nordcenterin kenttien pelaajia sekä ruokaillijoita.

Benz-kentällä on leveitä väyliä, suuria greenejä sekä kauniita maisemallisia yksityiskohtia. Golflehden 2015 Kenttärankingissa Benz sijoittui Suomen kentistä kuudenneksi.

Fream-kenttä on haastavampi ja raskaampi näistä upeista kentistä. Fream on Suomen kahdeksanneksi vanhin golfkenttä. Kenttä kiertää vaihtelevaa maisematyyppiä vehmaasta meren rannasta suurien korkeuserojen metsäylänköön ja kartanon vanhaan puistoalueeseen. Golflehden 2015 Kenttärankingissa Fream sijoittui Suomen kentistä kahdeksanneksi.

 

Linna Golf

Linna Golf mukaan Supergolfiin

Linna Golf on monen mielestä Suomen paras golfkenttä. Tähän lopputulokseen päädyttiin myös Golflehden 2015 kenttärankingissa. Paras kenttä kokonaisuudessaan, paras suunnittelu, paras kokonaispalvelu ja paras klubiravintola.

Puistomaisen kaunis kenttä kulkee vaihtelevassa maastossa. Kenttä on rakennettu linnan pihapiiriin sadan hehtaarin alueelle, mikä tuo väljyyttä kentälle. Maisemoinnissa on hyödynnetty alueen vanhaa ja näyttävää puustoa. Viime vuosisadan alun talousrakennus saneerattiin viihtyisäksi klubirakennukseksi.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat