Käyttöohjeet

 

Supergolf -palvelun käyttöohjeet

 

Supergolfin pelioikeuksien käyttö

Supergolfin jäsenenä voit pelata pelioikeuksilla lähes 70 eri golfkentällä. Kenttäkohtaisten pelioikeuksien määrä vaihtelee, ja käytettävissä olevien pelioikeuksien määrän näet jokaisen kentän varauskalenterista (klikkaamalla kentän nimeä sivun vasemmassa laidassa olevasta kenttälistasta). Kenttälistan yläpuolelta voit valita, missä maassa haluat pelata.

Jokaista pelioikeutta voi käyttää yksi henkilö päivässä. Pelioikeus on varaajan käytössä koko päivän, joten pelata voi lähtökohtaisesti mihin aikaan tahansa ja useimmilla kentillä voit pelata myös useita kierroksia päivän aikana. Mahdolliset kenttäkohtaiset rajoitukset ilmoitetaan jokaisen kentän varauskalenterisivulla.

Supergolfin pelioikeutta ei voi käyttää kilpailumaksuihin.

Supergolfin pelioikeudet pähkinänkuoressa:

 1. Kirjaudu sisään Supergolf-palveluun tunnuksillasi (tai uutena asiakkaana rekisteröidy)

 2. Valitse kenttä ja pelipäivä

 3. Varaa pelioikeus itsellesi ja/tai pelikavereillesi kentän varauskalenterista

 4. Maksa ostoksesi tai käytä Supergolf-tililläsi olevia aikaisemmin maksettuja pelioikeuspaketin kierroksia.

 5. Soita kentän caddiemasterille ja varaa tiiaika - ilmoita pelaavasi Supergolfin pelioikeudella.

 6. Pelaa ja nauti!


 

Supergolf-palveluun rekisteröityminen

Voit rekisteröityä Supergolf-palveluun täyttämällä rekisteröitymislomakkeen. Palvelun käyttäjäksi voi rekisteröityä kuka tahansa. Rekisteröityessäsi maksat Supergolfin jäsenmaksun 20 €. Pelioikeuksia käyttäessäsi Supergolf-jäsenyytesi täytyy olla voimassa. Tämän lisäksi sinulla on oltava voimassa oleva tasoituskortti, eli sinun tulee olla jäsenenä jossain golfseurassa. Rekisteröitymisen yhteydessä on annettava toiminnassa oleva sähköpostiosoite, joka toimii jatkossa käyttäjätunnuksena palveluun kirjauduttaessa.

 

Pelioikeuksien varaaminen

Aloita kirjautumalla sisään Supergolf-palveluun. Valitse seuraavaksi sivun vasemmasta laidasta golfkenttä, jolla haluat pelata. Näet varauskalenterin, joka kertoo pelioikeuksien varaustilanteen valitsemallasi kentällä.

Valitse tietyltä päivältä haluamasi määrä vapaana olevia pelioikeuksia vetovalikosta. Voit varata samalla kerralla pelioikeuksia useammalle päivälle.

Kaikkien pelien ollessa varattuna, kyseiselle kentälle ei pääse enää sen päivän aikana Supergolfilla pelaamaan, ja kannattaa valita toinen kenttä. Pelioikeuksia voi varata kuitenkin jo 14 vuorokautta etukäteen, mikä auttaa omien pelipäivien suunnittelemisessa.

 

Varauksen tekijän ja muiden pelaajien tiedot

Kun olet valinnut haluamaltasi kentältä mieleisen määrän pelioikeuksia, klikkaa "VARAA PELIOIKEUDET" -painiketta ja näet yhteenvedon pelioikeuksista, joita olet varaamassa.

 • Jos varasit samalle päivälle useampia pelioikeuksia, valitse toiset pelaajat. Voit etsiä pelaajia Supergolfin jäsenistä nimellä tai jäsennumerolla.

 • Pelioikeuksien varaaja on itse oletuspelaajana varauksissa. Varaaja voi kuitenkin valita itsensä tilalle toisen pelaajan, jos ei itse ole lähdössä pelaamaan


Kun pelaajatiedot täsmäävät, voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

1) Käytä Supergolf-tililläsi aikaisemmin ostamiasi pelioikeuspaketin kierroksia kilkkaamalla "KÄYTÄ PELIOIKEUKSIA"

2) Maksa yksittäiset pelioikeudet valitsemallasi maksutavalla

 

Yksittäisten pelioikeuksien maksaminen

Voit maksaa tekemäsi varaukset kätevästi useimmilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla. Jos haluat pelioikeuksille maksuaikaa, voit valita maksutavaksi osamaksun tai laskun. Myös yritysliikuntasetelit käyvät maksuvälineenä.

 • Jos Supergolf-tililläsi on yritysliikuntasetelien arvoa, voit käyttää arvon pelioikeuksien maksuvaiheessa. Yritysliikuntasetelien määrä vähennetään tilauksen loppusummasta, kun klikkaat "KÄYTÄ LIIKUNTASETELEITÄ". Jäljelle jäävän erotuksen voit maksaa valitsemallasi maksutavalla

 • Jos Supergolf-tilillesi on kertynyt bonusta, voit käyttää bonukset pelioikeuksien maksuvaiheessa. Bonusten määrä vähennetään tilauksen loppusummasta, kun klikkaat "KÄYTÄ BONUSTILIÄ". Jäljelle jäävän erotuksen voit maksaa valitsemallasi maksutavalla
 • Suorita maksu loppuun asti 3 minuutissa maksutavan valinnan jälkeen, muuten varauksesi raukeaa.

 • Onnistuneen varauksen jälkeen saat aina varausvahvistuksen sähköpostiisi, ja varaukset väkyvät myös omalla Supergolf-tililläsi kohdassa "VARATUT PELIOIKEUTESI"

 

Pelioikeuspaketin käyttö

Kun haluat käyttää Supergolf-tililläsi olevia käyttämättömiä pelioikeuksia, kirjaudu palveluun käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Näet yhteenvedon käytössäsi olevista varaamattomista pelioikeuksista sivun ylälaidassa kohdassa "TILIN SALDO".

 • Valitse golfkenttä kenttälistalta ja varaa kentän varauskalenterista haluamasi pelipäivät ja pelioikeuksien määrät. Kalenterin alapuolelta voit valita, että käytät pelioikeuksiasi. Siirtyäksesi varauksen tekemiseen, klikkaa "VARAA PELIOIKEUDET"

 • Mikäli varaat useita pelioikeuksia samalle päivälle, anna myös muiden pelaajien tiedot. Kun valinnat on tehty, suorita varaus loppuun kohdasta "KÄYTÄ PELIOIKEUKSIA"

 • Onnistuneen varauksen jälkeen saat aina varausvahvistuksen sähköpostiisi, ja varaukset väkyvät myös omalla Supergolf-tililläsi kohdassa "VARATUT PELIOIKEUTESI"


Voit käyttää Supergolf-tililläsi olevia pelioikeuksia myös matkapuhelimellasi kätevästi osoitteesta m.supergolf.fi.

 

Tiiajan varaaminen

Varattuasi pelioikeudet Supergolf-palvelusta, varaa itsellesi (ja pelikavereillesi) tiiaika kyseiseltä kentältä soittamalla kentän caddiemasterille. Caddiemasterin puhelinnumeron löydät kentän varauskalenterista sekä sähköpostiisi lähteneestä varausvahvistuksesta.

 • Muista mainita tiiaikaa varatessasi, että pelaat Supergolfin pelioikeudella.

 • Saapuessasi kentälle pelipäivänä, ilmoita caddiemasterille pelaavasi Supergolfin pelioikeudella.

 • Caddiemasterilla on tiedot pelaajista, jotka ovat oikeutettuja käyttämään Supergolfin pelioikeuksia kyseisenä päivänä.

 • Caddiemasterin yhteystiedot sekä lisätietoja tiiajan varaamisesta löydät jokaisen kentän esittelysivulta varauskalenterin yläpuolelta.

 

Varauksen peruminen

Mikäli haluat peruuttaa Supergolf-palvelussa varaamasi pelioikeuden, kirjaudu ensin sisään Supergolf-palveluun käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Kirjauduttuasi sisään palveluun, näet listan varaamistasi pelioikeuksista sivun oikeasta ylälaidasta "VARATUT PELIOIKEUTESI". Peruuta haluamasi pelioikeus kohdasta "PERUUTA VARAUS". Vahvista valittujen pelioikeuksien poisto vielä klikkaamalla "OK".

Peruutus on mahdollista tehdä veloituksetta viimeistään klo 24.00 pelipäivää edeltävänä päivänä. Pelipäivänä klo 0:00 - 15:00 välisenä aikana pelioikeuden peruuttaminen on vielä mahdollista maksamalla 15 € peruutusmaksu. Tämän jälkeen varausta ei ole mahdollista peruuttaa. Halutessasi voit vaihtaa pelaajaa vielä pelipäivänä. Jotta pelioikeuksien varaaminen olisi kaikille Supergolfin jäsenille mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta, on suositeltavaa peruuttaa varatut pelioikeudet välittömästi, kun tietää ettei pelioikeutta tule käyttämään. Tällöin annetaan toiselle Supergolfin jäsenelle mahdollisuus päästä pelaamaan kyseiselle kentälle.

 • Mikäli peruutat varauksesi Supergolf-palvelussa, muista myös peruuttaa kentältä varaamasi tiiaika!

Pelioikeuspaketista peruutetut pelioikeudet palautuvat automaattisesti Supergolf-tilillesi. Pelioikeuspaketeissa perutut pelioikeudet voidaan käyttää millä tahansa Supergolf-kentällä.

Peruutettaessa yksittäin ostettu pelioikeus, palautuu pelioikeudesta maksettu summa Supergolf-bonuksena varauksentekijän Supergolf-tilille. Bonukset voi käyttää minkä tahansa ostoksen maksun yhteydessä seuraavan 24kk aikana.

 

Pelaajatietojen muuttaminen

Mikäli haluat muuttaa varaamiesi pelioikeuksien pelaajatietoja, voit tehdä sen kirjautumalla sisään Supergolf-palveluun käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Kirjauduttuasi sisään palveluun, näet listan varaamistasi pelioikeuksista sivun oikeasta ylälaidasta "VARATUT PELIOIKEUTESI". Vaihda varatun pelioikeuden käyttäjäksi toinen pelaaja kohdasta "VAIHDA PELAAJA". Vahvista vielä lopuksi pelaajan vaihdos.

 

Unohtunut salasana

Tilaa tästä unohtuneet tunnukset sähköpostiisi.

 

Supergolf.fi-asiakaspalvelu

Mikäli Sinulla on kysyttävää Supergolf-palvelun suhteen, tai tarvitset neuvoa palvelumme käytössä, ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@supergolf.fi tai puhelimitse 010 411 5670 (arkisin klo 9-16).

Supergolf Finland Oy pidättää oikeuden hintojen sekä varaus- ja käyttöehtojen muutokseen.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat