Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat pelipaikat
-10 %

Maksutavat

Eri maksuvaihtoehdot Supergolf-palvelussa

Voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan useiden verkkopankkien ja luottokorttien joukosta. Nöiden lisäksi on mahdollista valita maksutavaksi PayPal sekä Jouston tarjoamat lasku ja osamaksu. Lisättyäsi haluamasi pelioikeustuotteet ostoskoriin, valitset vain mieluisesi maksuvatavan edellämainituista.

Pelioikeuspaketit sekä yksittäiset päiväpelioikeudet voit maksaa myös yritysliikuntaseteleillä. Ennen kuin liikuntaseteleitä voi käyttää, tulee ne toimittaa Supergolfiin.

Verkkopankit ja luottokortit

Maksutavat

Supergolfissa voit maksaa kaikkia suomalaisilla verkkopankeilla. Maksaminen tapahtuu luotettavasti Paytrailin maksupalvelun kautta oman pankin verkkopankkitunnuksia käyttäen. Paytrailin sivuilla voit myös valita maksutavaksi PayPalin tai Mobile Payn.

Huolehdi siitä, että maksun jälkeen palaat aina maksun suoritettuasi takaisin Supergolfin sivulle, jotta maksu varmasti kirjautuu palveluun. Yleensä tämä tapahtuu automaattisesti maksun vahvistamisen jälkeen. Sellaisissa epätodennäköisissä tapauksissa, että maksun jälkeen selainohjelmasi kaatuu tai tietoliikenneyhteys katkeaa, ota yhteyttä Supergolfin asiakaspalveluun.

Jousto

Lasku tai osamaksu

Laskulla korotonta maksuaikaa on 14vrk ja Osamaksu toimii kuten joustolaina: Maksat sinulle sopivissa erissä ja voit tehdä useampia ostoja. Kaikki Suomessa asuvat 20-75 –vuotiaat, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin ja tunnistautuvat verkkokaupassa suomalaisen pankkitunnuksen avulla voivat käyttää Joustoa. Joustolla voit maksaa verkkokaupassa kertaostoksena laskulla max. 1000 € tai osamaksulla kertaostoksena enintään 2000 €. Lue lisää Jouston kotisivuilta.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Iltalähdöt