Maksutavat

Eri maksuvaihtoehdot Supergolf-palvelussa

Voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan useiden verkkopankkien ja luottokorttien joukosta. Nöiden lisäksi on mahdollista valita maksutavaksi PayPal sekä Jouston tarjoamat lasku ja osamaksu. Lisättyäsi haluamasi pelioikeustuotteet ostoskoriin, valitset vain mieluisesi maksuvatavan edellämainituista.

Pelioikeuspaketit sekä yksittäiset päiväpelioikeudet voit maksaa myös yritysliikuntaseteleillä. Ennen kuin liikuntaseteleitä voi käyttää, tulee ne toimittaa Supergolfiin.

Verkkopankit ja luottokortit

Maksutavat

Supergolfissa voit maksaa kaikkia suomalaisilla verkkopankeilla. Maksaminen tapahtuu luotettavasti Paytrailin maksupalvelun kautta oman pankin verkkopankkitunnuksia käyttäen. Paytrailin sivuilla voit myös valita maksutavaksi PayPalin tai Mobile Payn.

Huolehdi siitä, että maksun jälkeen palaat aina maksun suoritettuasi takaisin Supergolfin sivulle, jotta maksu varmasti kirjautuu palveluun. Yleensä tämä tapahtuu automaattisesti maksun vahvistamisen jälkeen. Sellaisissa epätodennäköisissä tapauksissa, että maksun jälkeen selainohjelmasi kaatuu tai tietoliikenneyhteys katkeaa, ota yhteyttä Supergolfin asiakaspalveluun.

Jousto

Lasku tai osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.  

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90 €:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 €/kk ja 19,90 %:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. 

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. 

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat