Mikä on Supergolf?

ÄkkilähtöIltalähtöPelipaketit

Supergolfin pelioikeuksilla voit pelata golfia useilla kentillä edullisesti kahdessa eri maassa: Suomessa ja Liettuassa.

Supergolfin pelioikeudet varataan käyttöön aina internet-palvelustamme www.supergolf.fi, missä myös niiden maksaminen tapahtuu. Kaudella 2024 Supergolfin valikoimassa on yli 60 eri kenttää ja kenttäkohtaisten pelioikeuksien määrä vain kasvaa. 

Päästäksesi kierrokselle ensimmäistä kertaa, toimi näin:

1. Liity Supergolfin jäseneksi

- Sinun tulee olla jonkun golfseuran jäsen
- Osta Supergolfin vuosijäsenyys 20 € 
- Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun
- 54 tasoituksella pystyy pelaamaan kaikilla kentillä

2. Varaa pelioikeus Supergolf.fi -palvelusta

- Näet vapaat ajat kenttäkohtaisesti
- Voit varata pelioikeuden myös kaverillesi, jos hänkin on Supergolfin jäsen 
- Useilla kentillä pystyt pelaamaan useamman kierroksen samalla pelioikeudella saman päivän aikana
- Maksa kierroksesi verkkopankilla, luottokortilla, Mobile Paylla, liikuntaseteleillä, Joustolla tai pelioikeuspaketilla

3. Varaa aika kentän caddiemasterilta

- Ilmoita pelaavasi Supergolfin pelioikeudella
- Valmistaudu kierrokseen

4. Lähde golfaamaan

- Caddiemasterille ilmoittautuessasi kerro pelaavasi Supergolfin pelioikeudella
- Suuntaa kohti ensimmäistä tiitä ja nauti kierroksesta.

 

Jokainen pelaa Supergolfilla yhtä edullisesti!

Mikäli varaamasi päivä ei jostain syystä sinulle sovikaan, voit poistaa varauksesi vielä edellisenä päivänä ja käyttää päiväpelioikeuden jonain toisena päivänä. Jos itsellesi tai pelikaverillesi tulee mutka matkaan, voit nimetä toisen Supergolfin jäsenen käyttämään varausta. Tarpeen vaatiessa voit varata pelejä pelkästään kaverillesi ilman, että itse lähdet mukaan.

Supergolf-palvelusta voit ostaa edullisia pelioikeuspaketteja, tai varata yksittäisiä päiväpelioikeuksia valitsemaltasi kentältä. Supergolfin päiväpelioikeudet eivät ole henkilökohtaisia, joten voit käyttää niitä yhdessä kenen tahansa Supergolfin jäsenen kanssa.

Supergolf pelioikeuspaketit:

Voit ostaa kerralla 5 - 50 green feetä sisältävän Supergolf-pelioikeuspaketin. Pelioikeudet lisätään ostoksen jälkeen Supergolf-tilille, missä ne säilyvät kunnes varaat niitä omaan tai ystäviesi käyttöön. Pelioikeudet ovat käytettävissä kaikilla Supergolfin kentillä, eli voit kiertää eri kenttiä valintasi ja varaustilanteen mukaan tai pelata kaikki suosikkikentälläsi. Pelioikeuspaketit ovat voimassa vuoden loppuun saakka.

Yksittäiset green feet:

Voit ostaa yksittäisiä green feetä haluamaltasi kentältä. Valitset vain kentän varauskalenterista pelaajien määrän, nimeät pelaajat ja maksat green feet. Varaukset astuvat voimaan välittömästi maksun suoritettuasi ja palattuasi takaisin Supergolf-palveluun.

Miten pääsen Supergolfin jäseneksi?

Voit liittyä Supergolfin jäseneksi suoraan täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun. Jos olet varaamassa useita pelioikeuksia samalla kertaa, voit helposti liittää myös ystäväsi Supergolfin jäseneksi varausta tehdessäsi.

Katso myös: Supergolf-palvelun käyttöohjeet

Katso myös: Supergolf-palvelu käyttö- ja toimitusehdot

Supergolf.fi

Supergolf.fi on vuoden 2004 alussa avattu verkkopalvelu. Alusta lähtien tavoitteemme on ollut tarjota golfareille ainutlaatuinen ja joustava palvelu, jonka avulla jäsenemme pääsevät nauttimaan golfista edullisesti yhä useammalla kentällä Suomessa ja lähimaissa. Palvelumme onkin saanut innostuneen vastaanoton golfin ystävien parissa.

Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti pelaajia ja kenttäorganisaatioita parhaiten palvelevaan muotoon, ja olemme kiitollisia kaikenlaisista parannusehdotuksista.

Mikäli jäit vastausta vaille, ota yhteyttä: asiakaspalvelu(a)supergolf.fi tai 010 411 5670 (arkipäivisin klo 9-16).

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat