Supergolf kenttäbongarikilpailu

Kenttäbongari

Tervetuloa mukaan ilmaiseen ja leikkimieliseen kauden 2024 Kenttäbongarikisaan. Haastamme sinut pelaamaan enemmän kuin koskaan, vierailemaan eri kentillä ja kokeilemaan golfia eri maissa! Mitä enemmän pelaat, sitä suurempi on pelikavereittesi ihailun määrä – mehevistä palkinnoista puhumattakaan.

KUINKA OSALLISTUN KILPAILUUN?

  1. Kirjaudu sisään Supergolfiin ja klikkaa profiilitiedoissasi nimesi alla olevaa linkkiä ”Muuta tietojasi”
  2. Laita rasti ruutuun ”Osallistun kenttäbongarikisaan”
  3. Varmista että kaikki tietosi ovat oikein ja jos tietoja puuttuu niin päivitä ne

Kilpailuun osallistuminen on täysin ilmaista. Ja mikä parasta voit osallistua kilpailuun missä tahansa vaiheessa kautta, sillä pelaamasi kaikki Supergolf-kierrokset otetaan huomioon myös takautuvasti.

PALKINNOT

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 5 päiväpelioikeuden paketti (arvo 210 €) kaudelle 2025! Supergolfin Kenttäbongari-kisassa palkitaan pisteiden perusteella viisi (5) parasta sijoitusta.

PISTELASKU

Pisteitä kilpailussa saa seuraavasti:

  • 1 pelattu kierros = 1 piste
  • 1 pelattu kenttä = 3 pistettä
  • 1 pelattu maa = 5 pistettä

Kenttä- ja maapisteitä saa vasta toisesta kentästä tai maasta lähtien. Tasapisteissä aikaisemmalla päivämäärällä kyseisen pistemäärän saavuttanut voittaa. Mikäli päivä on sama, voittajan ratkaisee arpa.

TULOSSIVU

Tulosivu päivittyy kaksi kertaa päivässä, klo 12 ja 24. Tulossivulle kirjataan pelaajan sijoitus, pistemäärä, nimi, kotiseura, tasoitus. Lisäksi ilmoitetaan Supergolfilla pelattujen kierrosten määrä, bongattujen eri kenttien määrä sekä eri maiden määrä. Tulossivulla voi sijoitustaan hakea sukupuolen perusteella tai sarjoissa: pelatut kierrokset, pelatut eri kentät, pelatut eri maat.

KILPAILUN MUUT EHDOT

Kilpailuun otetaan mukaan ainostaan Supergolfilla pelaamasi kierrokset. Kierrokset voivat olla maksettu yksittäin, green fee -paketeista tai iltalähtöinä. Kilpailuaika on 1.1. - 30.11.2024 ja vain tämän ajan sisällä pelatut Supergolf-kierrokset otetaan huomioon.

Kilpailuun huomioidaan korkeintaan yksi kierros per päivä. Kilpailijan ei ole pakko pelata koko kierrosta. Sellaisilla kentillä (esim. Vierumäki Golf - Coach), millä kaksi pelaaja voi pelata yhdellä päiväpelioikeudella, vain varauksen tehnyt pelaaja saa pisteet.

Supergolf Finland Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun liittyen kauden aikana. Lisätiedot Kenttäbongarikilpailuun liittyen asiakaspalvelu@supergolf.fi

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat