Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat pelipaikat
-10 %

Pelioikeuspaketit

Supergolf on Suomen monipuolisin golfpalvelu ja edullisin tapa pelata eri golfkentillä Suomessa ja lähimaissa. Supergolfin pelioikeuspaketeilla pelaat millä tahansa Supergolf-kentällä kauden 2019 loppuun asti.

Supergolfin jäsenenä voit pelata päiväpelioikeuksilla lähes 100 eri golfkentällä, viidessä eri maassa. Kenttäkohtaisten päiväpelioikeuksien määrä vaihtelee, ja käytettävissä olevien päiväpelioikeuksien määrän näet jokaisen kentän varauskalenterista (klikkaamalla kentän nimeä sivun vasemmassa laidassa olevasta kenttälistasta). Kenttälistan yläpuolelta voit valita, missä maassa haluat pelata.

Jokaista päiväpelioikeutta voi käyttää yksi henkilö päivässä. Päiväpelioikeus on varaajan käytössä koko päivän, joten pelata voi lähtökohtaisesti mihin aikaan tahansa. Useimmilla kentillä voit pelata myös useita kierroksia päivän aikana samalla päiväpelioikeudella. Mahdolliset kenttäkohtaiset rajoitukset ilmoitetaan jokaisen kentän varauskalenterisivulla.

Supergolfin päiväpelioikeuspaketista voi varata pelit kenelle tahansa Supergolfin jäsenelle. Suosittelemalla Supergolfia kaverillesi joka ei ole ennestään Supergolfin jäsen, saat lisäksi 10 € suosittelijabonuksen Supergolf-tilillesi.

Tarkista ennen ostostasi myös Supergolfin yleiset käyttöehdot sekä Supergolfin tämän hetkinen kenttävalikoima.

Alekampanja

3 5 10

15 20 25

VOIMASSAOLOAIKA

Päiväpelioikeuspaketit ovat voimassa kalenterivuoden 2019 loppuun saakka. Käyttämättä jääneitä päiväpelioikeuksia ei lunasteta takaisin, vaihdeta muihin tuotteisiin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Iltalähdöt