Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat pelipaikat
-15 %

Pelioikeuspaketit

Supergolf on Suomen monipuolisin golfpalvelu ja edullisin tapa pelata eri golfkentillä Suomessa ja lähimaissa.

Supergolfin jäsenenä voit pelata pelioikeuksilla noin 60 eri golfkentällä, Suomessa, Virossa ja Liettuassa. Kenttäkohtaisten pelioikeuksien määrä vaihtelee, ja käytettävissä olevien pelioikeuksien määrän näet jokaisen kentän varauskalenterista (klikkaamalla kentän nimeä sivun vasemmassa laidassa olevasta kenttälistasta). Kenttälistan yläpuolelta voit valita, missä maassa haluat pelata.

Pelipaketista voi varata myös aikoja TrackMan golfsimulaattoreihin Eagle Club Konepajalle Helsinkiin. Yksi kierros vastaa yhtä tuntia TrackMan simulaattorissa. Varaukset voi tehdä suoraan Eagle Clubin varausjärjestelmän kautta linkittämällä sinne oma Supergolf tili varauksen yhteydessä.

Jokaista pelioikeutta voi käyttää yksi henkilö päivässä. Pelioikeus on varaajan käytössä koko päivän, joten pelata voi lähtökohtaisesti mihin aikaan tahansa. Useimmilla kentillä voit pelata myös useita kierroksia päivän aikana samalla pelioikeudella. Mahdolliset kenttäkohtaiset rajoitukset ilmoitetaan jokaisen kentän varauskalenterisivulla.

Supergolfin pelioikeuspaketista voi varata pelit kenelle tahansa Supergolfin jäsenelle. Suosittelemalla Supergolfia kaverillesi joka ei ole ennestään Supergolfin jäsen, saat lisäksi 10 € suosittelijabonuksen Supergolf-tilillesi.

Tarkista ennen ostostasi myös Supergolfin yleiset käyttöehdot sekä Supergolfin tämän hetkinen kenttävalikoima.


5
10
15
20
25
30
40
50
LS
SG
OJLG

Kierrokset ovat voimassa ostopäivästä 31.12.2024 saakka.

Käyttämättä jääneitä päiväpelioikeuksia ei lunasteta takaisin, vaihdeta muihin tuotteisiin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat