Ajankohtaista

Tietoa syksyn pelaamisesta

Kesä on loppu mutta syksyllä pelataan vielä. Supergolfilla pelaaminen on mahdollista kentillä siihen saakka kunnes ne sulkeutuvat lopullisesti.

Loppukauden pelaamisessa on hyvä ottaa huomioon muutama seikka:

Pakkanen ja jäätynyt kenttä

Öisin on jo pakkasta ja aamulla kenttä on jäässä. Jäässä olevalla kentällä pelaaminen on ehdottamasti kielletty. Seuraa tälläisissä tapauksissa golfkenttien tiedottamista esimerkiksi kentän kotisivuilta.

Yleinen käytäntö on että mikäli kenttä on aamulla kiinni pakkasen takia ja avataan vasta myöhemmin päivällä, niin kaikki ennen avaamista olevat tii-ajat perutaan. Sinun täytyy sopia kentän caddiemasterin kanssa uusi tii-aika samalle päivälle.

Mikäli pelaaminen Supergolfin päiväpelioikeuksilla estyy kentän ollessa suljettuna niin Supergolfin päiväpelioikeudet palautetaan tilillesi. Sinun tulee tätä varten olla erikseen yhteydessä Supergolfin asiakaspalveluun mielellään saman päivän aikana. Golfkenttä ei pysty varausta palauttamaan.

Palloränni-lähdöt

Joillakin kentillä toimisto on jo kiinni, vaikka kenttä on vielä auki. Tälläisissä tapauksissa lähtöajat toimivan ns. palloränninä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaamaan lähdetään siinä järjestyksessä kun kentälle saavutaan. Yleensä lähtö täytyy kuitata ykköstiillä olevaan vihkoon, johon kirjoitetaan nimi, kotiseura ja se että pelaat Supergolfilla. Seuraa kentän ohjeistusta tästä kentän kotisivuilla ja ilmoitustauluilla tai ykköstiillä.

Reippaita syyskierroksia! 

 

 

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat