Ajankohtaista

Kenttäbongari 2016 palkinnot jaettu

Supergolfin Kenttäbongari-kilpailun kärkeen kiilasi ylivoimaisella voittotuloksella kilpailun uusi tulokas. Samalla uusi voittaja jätti jälkeensä edellisvuosien kestomenestyjät. Toimitusjohtaja Jari Koski lupaa kisalle jatkoa myös ensi keväänä.

Supergolfin Kenttäbongari 2016-kilpailu päättyi marraskuun viimeinen päivä mutta palkinnot ehdittiin jakaa vasta tammikuun puolella. Palkinnon sai viisi parasta, ja iloksemme lähes koko viisikko pääsi mukaan palkintojenjakotilaisuuteen, joka järjestettiin Supergolfin tiloissa Helsingin Hakaniemessä.

Palkintokuohuvat
Kuva: Palkintojenjako aloitettiin lasillisella kuplivaa


Kilpailun voittajaksi selviytyi helsinkiläinen Antti Myllykangas pelattuaan yhteensä 45 kierrosta 38 eri golfkentällä, kahdessa eri maassa. Työnsä puolesta ympäri Suomea reissaava golfari pitää kesäisin aina bägin mukana auton takakontissa, ja usein hetki golfkierrokselle löytyykin. Supergolfin laaja kenttävalikoima on mahdollistanut monipuolisen golfin pelaamisen edullisesti muuallakin, kuin Antin kotikentällä Hill Side Golfissa.

Kenttäbongari 2016-kilpailun voittaja Antti Myllykangas
Kuva: Kenttäbongari 2016 voittaja Antti Myllykangas 

Muutama vuosi sitten golfin aloittanut Antti on alusta lähtien kiertänyt paljon eri kentillä, ja golfkesään 2016 mahtui monia mielenkiintoisia hetkiä, ja Kenttäbongari-kisan hengessä myös pari Antille täysin uutta kenttää. Ja tästähän koko kilpailussa olikin kyse. 


Kärkiviisikon muut jäsenet antoivat hyvän vastuksen

Kisan jaetun toisen sijan vei viime vuoden voittajapariskunta, Mirja Hirvonen-Kari ja Pertti Kari, jotka molemmat pelasivat 36 kierrosta 36 eri kentällä, kolmessa maassa jääden 10 pisteen päähän voittajasta. Vantaan Golfpuistoa edustavat Mirja ja Pertti ovat molemmat pitkän linjan golfareita vuosien kokemuksella. Supergolf sopii pariskunnan tapaan harrastaa lajia kuin golfhanska käteen. He nimittäin pelaavat mielellään eri kentillä, sillä se tuo harrastukseen vaihtelevuutta. Karit ovat molemmat lisäksi vakiokasvoja Supergolfin pelimatkoilla, joissa molemmat ovat käyneet jo yli 10 kertaa.

Neljänneltä sijalta löytyvä Kai Vilppula on myöskin Karien tavoin on tuttu kasvo Supergolf-matkoilta. Kai pelasi kaudella 2016 yhteensä 35 kierrosta 32 eri kentällä. 

Kisan viidenneksi tullut Anne Perhoniemi pelasi myös 35 kierros, mutta Annen pelaamien eri kenttien vähäisempi määrä ratkaisi nelossijan Vilppulan hyväksi.

Kenttäbongari 2016 palkitut
Kuva: Kenttäbongari 2015 -kisan voittajat vasemmalta: Kai Vilppula (4.), Anne Perhoniemi (5.), Antti Myllykangas (1.), Pertti Kari (2.). Mirja Hirvonen-Kari ei päässyt mukaan palkintojenjakoon

Kenttäbongari saa jatkoa

Kenttäbongari-kilpailu pidettiin 2016 kolmatta kertaa. Supergolf Oy:n toimitusjohtaja Jari Koski lupasi, että kilpailu saa jatkoa.

”Kilpailun tarkoituksena oli aktivoida Supergolfin pelaajia pelaamaan enemmän ja vierailemaan uusilla kentillä. Tässä onnistuttiin mielestäni hyvin, ja toivottavasti ensi kaudella vielä paremmin”, Koski sanoo.

Kilpailuun osallistuminen oli helppoa. Riitti kun laittoi Supergolfin omilla sivuilla yhden rastin ruutuun. Sen jälkeen Supergolfin ajanvarausjärjestelmä laski pisteet osallistujien puolesta. Supergolf.fi-sivulla oli koko kauden ajan nähtävissä lähes ajantasainen pistetilanne.

Pisteitä kilpailussa jaettiin seuraavasti: jokaisesta pelikierroksesta sai yhden pisteen, uudesta kentästä kolme pistettä ja uudesta maasta peräti viisi. Kisaan laskettiin mukaan luonnollisesti vain ne kierrokset, jotka oli pelattu Supergolfin päiväpelioikeuksilla. Kenttävalikoima oli kuitenkin laaja, sillä pelkästään Suomessa voi pelata jo n. 60 Supergolf-kentällä. Muut Supergolf-maat ovat Ruotsi, Saksa ja Puola sekä Baltian maista Viro ja Liettua.


Kenttäbongari 2016-kilpailussa palkitut:

1. Antti Myllykangas: 161 pistettä (10 pelioikeutta, FootBalance-pohjalliset & pullopulma laatuviskillä)
2. Mirja Hirvonen-Kari ja Pertti Kari: 151 pistettä (yht. 5+3 pelioikeutta & FootBalance-pohjalliset)

4. Kai Vilppula: 133 pistettä (2 pelioikeutta & FootBalance-pohjalliset)
5. Anne Perhoniemi: 113 pistettä (1 pelioikeus & FootBalance-pohjalliset)

Kaikki tulokset: http://www.supergolf.fi/Kenttabongari/2016 

P.S. Mainittakoon, että kolme kärkiviisikon golfareista ovat Suomen tuoreimman golfseuran, Vantaan Golfpuiston jäseniä. Golfkentän etuysi avataan toukokuussa 2017, jolloin Kenttäbongari-kisaan osallistuvilla on mahdollisuus lisätä yksi natsa vyölleen uuden golfkentän muodossa. Seuraa kenttäprojektin etenemistä ja liity sinäkin jäseneksi täältä http://www.vantaangolfpuisto.fi.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat