Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat päiväpelioikeudet
25€

Ajankohtaista

Supergolf hakee matkapalveluiden vetäjää!

Matkanjärjestäjä

SUPERGOLF HAKEE MATKANJÄRJESTÄJÄÄ

Oletko matkailualan ammattilainen? Onko golf lähellä sydäntäsi? Mikäli et vielä ole onnistutunut yhdistämään näitä kahta, niin nyt on sinun mahdollisuutesi. Supergolf Oy on järjestänyt laadukkaita, rentoja ja golfmatkoja jo vuodesta 2009. Nyt on kasvun paikka!

Haemme lisää energiaa ja ammattitaitoa tiimiimme MATKAPALVELUIDEN VETÄJÄN tehtäviin. Roolisi on valmis kasvamaan kykyjesi mukaan ja sinulle on mahdollisuus rakentaa itsellesi unelmien työpaikka. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää matkapalvelutarjontaa golfalan näköalapaikalta.

Oletko sinä hakemamme tehokas, organisointikykyinen ja innovatiivinen matkailualan ammattilainen? Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae!

Työnkuvaasi kuuluu Supergolfin matkapalvelujen kehittäminen, uusien matkakohteiden ja -pakettien suunnittelu ja golfmatkojen tuottaminen. Myös viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu sujuu ongelmitta, mutta muistat että asiakaspalvelu on kaiken a ja o. Mikäli niin haluat, voit vaihtaa toimistoympäristön muutaman kerran vuodessa eksoottisille griineille matkanjohtajan roolissa golfmatkoillamme tai uusiin kohteisiin tutustuessasi.

Supergolf Oy on 2004 perustettu, innovatiivinen golfalan-yritys, joka on golfmatkojen järjestämisen lisäksi, on erikoistunut golfkierrosten myyntiin Suomessa ja lähimaissa internetsivuston www.supergolf.fi kautta.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työn kesto:
Vakituinen

Työn alkamisaika:
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan

Hakuaika:
Hakemukset 26.1.2018 mennessä

Vaadimme:
Kokemusta matkanjärjestämisestä ja matkojen tuottamisesta. Asiakaspalvelukykyä sähköpostitse, puhelimitse ja face-to-face. Winres -matkavarausjärjestelmän hallintaa. Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Kykyä tuottaa laadukasta sisältöä Suomen kielellä. Sosiaalisten medioiden hallintaa.

Arvostamme:
Golfin harrastamista ja lajin tuntemista Kykyä työskennellä ja tuottaa laadukasta tekstiä myös muilla kielillä (englanti, ruotsi) Ymmärrystä ja näkemystä matkailuverkkosivujen kehittämisestä Kuvankäsittelytaitoja ja visiota markkinointimateriaalien tuottamiseen Ajokorttia

Tehtäviisi kuuluu:
Golfmatkojen suunnittelu ja tuotanto Golfmatkojen markkinoinnin ja myynnin suunnittelu ja toteutus Asiakaspalvelusta vastaaminen Tapahtumien suunnittelu ja toteutus Satunnaiset matkanjohtajan tehtävät

Tarjoamme:
Näköalapaikan suomalaisen golfmatkailun kehitykseen Mahdollisuuden Supergolfin matkapalvelujen kasvaessa oman tiimin vetämiseen. Mukavan ja rennon työpaikan Helsingin Vallilassa (myös etätyömahdollisuus satunnaisesti) Vaihtelevan ja laaja-alaisen työnkuvan matkailun ja golfin parissa Hyvät golf-edut Kilpailukykyisen palkan

Miten haet:
Lähetä itsestäsi lyhyt (max 3 min) vapaamuotoinen videoesittely. Kerro videolla omin sanoin, miten sinä täytät vaatimukset ja miksi juuri sinä olet paras tekijä Supergolfin matkatiimiin. Lähetä linkki videoon sähköpostitse. Voit käyttää mitä tahansa yleistä video- tai tiedonsiirtopalvelua (YouTube, Dropbox jne.) Älä lähetä videota sähköpostin liitteenä. Liitä sähköpostiin oma vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sekä lisätietoa itsestäsi, siten kuin katsot tarpeelliseksi. Laita mukaan myös palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Hakemukset sähköpostitse jari.koski@supergolf.fi 26.1.2018 mennessä. Jari vastaa myös lisäkysymyksiisi sähköpostitse tai puhelimitse 040-5034235.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Iltalähdöt