Ajankohtaista

Janne Ohralahti on Supergolf Oy:n uusi matkapalvelujohtaja

Supergolf Oy on nimittänyt Janne Ohralahden matkapalvelujensa johtajaksi. Janne aloitti uudessa tehtävässään 16.2.2018.

Jannen Ohralahden vastuualueeseen kuuluvat Supergolf Travels -matkapalvelujen kokonaisvaltainen kehittäminen, kohteiden sekä tuotekokonaisuuksien suunnittelu sekä tuotanto, yhteistyökumppanuudet, myynnin sekä markkinoinnin optimointi ja matkapalveluiden asiakaskokemuksen kehittäminen.


Janne Ohralahti on Supergolfin uusi matkapalvelujohtaja

”Innolla otan haasteen vastaan ja lähdemme yhdessä kehittämään Supergolfin matkapalveluita seuraavalla tasolle. Supergolf on yksi Suomen tunnetuimmista golfalan toimijoista, mutta harva tietää sen tarjoavan myös golfmatkoja. Nyt lähdemme määrätietoisesti kasvattamaan sitäkin puolta” Janne toteaa.

Jannella on takana pitkä ura matkapalveluiden sekä kumppanuuksien kehityksessä, eri johtotehtävissä Aurinkomatkoilla sekä Finnairilla. Golfia Janne pelaa 14:sta tasoituksella. Golfin lisäksi hän harrastaa veneilyä, jalkapalloa sekä matkustamista perheensä kanssa.

”Olen tehnyt pitkän uran eri matkapalveluiden parissa ja golfia olen harrastanut intohimoisesti jo 15 vuotta. Nyt kun minulla on mahdollisuus yhdistää ura ja harrastus, niin odotan mielenkiinnolla mitä tästä vielä saadaankaan aikaan”, jatkaa Janne nauraen.

Vuonna 2004 perustetun Supergolf Oy:n päätuote on edullisten golfkierrosten myynti eri golfkentille verkkopalvelunsa www.supergolf.fi kautta. Golfmatkoja Supergolf on tuottanut vuodesta 2011 lähtien. Painopiste on ollut ryhmämatkoissa, mutta nyt kasvua haetaan myös yksittäisille asiakkaille suunnatuista pakettimatkoista.

”Meillä on halu vaihtaa vaihdetta isompaan ja tuottaa entistä enemmän ja parempia golfmatkoja. Olemme onnekkaita, että olemme saaneet Jannen tiimiimme tuomaan oman kokemuksensa ja innostuksensa Supergolfin matka-asiakkaiden hyödynnettäväksi.” kommentoi Supergolfin toimitusjohtaja Jari Koski.

”Olemme avaamassa uuden matkojen myyntiin keskittyvän Supergolf Travels -sivuston, mistä asiakkaamme löytävät helposti tutut peli- ja opetusmatkamme sekä erilaiset matkapaketit omatoimisempaan matkailuun. Olemme golfmatkatoimistona vielä nuori ja haluamme jatkuvasti kehittyä silläkin saralla”, valottaa Jari tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Tutustu jo nyt Supergolf Travels -sivustoon osoitteessa www.supergolftravels.fi

Janne Ohralahti
Asuinpaikka: Espoo
Ikä: 47
Perhe: Puoliso ja kaksi lasta
Must see -golfkohde: Etelä-Afrikka
Mitä haluan tarjota: Löytää uusia matkakokemuksia golfin parissa
Kotiseura: Vantaan Golfpuisto
Tasoitus: 13,5

E-mail: janne.ohralahti@supergolf.fi
Puhelin: 050-390 3016

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Iltalähdöt