Tämän päivän vapaana olevat pelioikeudet
24€

Ajankohtaista

Supergolf Open Nevas Golf 8.6.2018 Tulokset

Kauden ensimmäinen Supergolf Open pelattiin perjantaina 8.6. Nevas Golfissa. Auringon paiste helli pelaajia ensimmäiset tunnit mutta kilpailun edetessä kalsea pohjoistuuli toi oman lisänsä kilpailun kulkuun. Hienoja suorituksia nähtiin monella väylällä mutta tasainen kierros alusta loppuun tuntui olevan työn ja tuskan takana sillä parhaaksi Scratch tulokseksi jäi suhteellisen vaatimaton 90 lyöntiä.

Rapu + Karppi yhdistelmällä pelatussa kilpailussa pelattiin runsaasti erikoiskilpailuja mutta pääkisa käytiin kuitenkin pisteybogeyna. Päivän korkeimmat pisteet nappasi tällä kertaa Nevaksen oma Marjatta Arponen (39p) ja saalisti itselleen kassin täydeltä palkintoja. Toiseksi kolmen pisteen päähän sijoittui Master Golf Clubia edustanut Matti Rapp ja kolmannen palkinnon itselleen vei tasatuloksella Helmer Lindfors pienimmän tasoituksen turvin.

T2. Risto Vuorinen 14 puttia

Seuraavat kisat pidetään Tuusulan Golfklubilla perjantaina 6.7. jossa osallistujille tarjolla totuttuun tapaan veloituksetta makkaraa ja muurinpohjalettuja koko tapahtuman ajan. Ilmoittautuminen tähän kilpailuun on jo auki, kannattaa varata paikka hyvissä ajoin, tämä kisa varataan aina täyteen!