Ajankohtaista

Vuoden 2018 Kenttäbongarikilpailun palkinnot on jaettu

Haastamme sinut pelaamaan enemmän kuin koskaan, vierailemaan eri kentillä ja kokeilemaan golfia eri maissa! Mitä enemmän pelaat, sitä suurempi on pelikavereittesi ihailun määrä – mehevistä palkinnoista puhumattakaan.

Kauden 2018 Kenttäbongari-kisan parhaat palkittiin viime viikonkoppuna Golfmessuilla. Kilpailua on pelattu vuodesta 2014 lähtien ja näin ylivoimaista voittoa saati pistemäärää ei ole tähän mennessä nähty. Arto Pyhtinen rikkoi 200 pisteen rajan ensimmäistä kertaa kilpailun historiassa. Valitettavasti hän ei ehtinyt mukaan palkintojenjakoon golfkiireiltään Ranskasta.

Katso video kenttäbongarikilpailun palkintojenjaosta.

VIDEO

PALKITUT PELAAJAT 2018

  1. Arto Pyhtinen, 211 pistettä
  2. Petteri Lumisade, 138 pistettä
  3. Hanna Valkeejärvi, 109 pistettä
  4. Pertti Kari, 92 pistettä
  5. Mirja Hirvonen-Kari, 92 pistettä

Onnea voittajille!

OSALLISTU KENTTÄBONGARIKISAAN 2019

Kenttäbongarikilpailu ei kerro välttämättä täyttä totuutta siitä kuka on suurimman määrän Supergolfikierroksia kauden aikana pelannut. Kenttäbongarikilpailuun tulee halukkaiden itse ilmoittautua jotta on mukana kisassa. Osallistuminen on Supergolfin jäsenille ilmaista ja mukaan pääsee hyvin helposti. Kirjaudu sisään palveluun omilla tunnuksillasi ja klikkaa sivun ylälaidassa olevaa Muuta tietojasi -kohtaa. Laita rasti ruutuun ja olet mukana tämän vuoden kilpailussa.

KB 2019

Tulokset

Ohjeet

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat