Ajankohtaista

Supergolf mukana hyväntekeväisyystyössä

Rynkeby

Pienet kiittää, isot polkee!
#pientenpuolesta #trgmvantaa

Supergolfin palvelupäällikkö Teemu Lehtomäki on mukana Team Rynkeby – God Morgon Vantaa 2020 -joukkueessa, jonka perimmäisenä tarkotuksena on kerätä rahaa syöpäsairaiden lasten hoidon kokonaisvaltaiseen parantamiseen. Kaikki apu on tarpeen, jotta lapset selviäisivät syöpäsairauksistaan nykyistä paremmin ja vähemmillä haittavaikutuksilla. Voimavaroja tarvitaan lääketieteelliseen tutkimustyöhön ja sairaalahoidon jatkuvaan kehittämiseen sekä sairaiden lasten ja nuorten psykososiaaliseen tukemiseen, kuten myös heidän lähimmäistensä tukemiseen lapsen hoitamisessa ja vaikeassa elämäntilanteessa.

Teemu on sitoutunut projektiin, jossa kerätään varoja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr:lle ja Sylva ry:lle. Team Rynkeby Vantaa harjoittelee joukkueena vuoden ajan ja pyöräilee Helsingistä Pariisiin 3.-11.7.2020. Pyöräilijät maksavat kaikki kulunsa itse. Projektin etenemistä voi seurata Instagramissa @trgmvantaa tai facebook sivuilla Team Rynkeby - God Morgon Vantaa.

Tämän keräyksen kautta kaikki lahjoitukset menevät syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä tueksi Sylva ry:lle. Lue lisää.

Henkilökohtainen linkkini, josta pääset tekemään lahjoituksen pienten puolesta: oma.sylva.fi/1822

Kiitos kun annat tukesi sitä tarvitseville pienille!

 

sponssi

Vantaan joukkue hakee aktiivisesti myös sponsoreita.

Joukkueen sponsorit saavat hyvää näkyvyyttä mm. ajovaatetuksessa, some julkaisuissa, Team Rynkeby nettisivuilla, huoltoautojen teippauksissa. Lisäksi sponsorit saavat käyttää omassa markkinoinnissaan Team Rynkebyn sponsorilogoja ja materiaaleja. Sponsorilahjoitukset menevät suoraan hyväntekeväisyyteen.

Jos yrityksesi haluaa lähteä tukemaan hyvää tai tiedät jonkun firman niin ota yhteys teemu.lehtomaki@supergolf.fi Paitasponsoripaikat menevät nopeasti!

Sponsorihinnasto:

Pronssisponsori 500 € + alv. 24 %
Hopeasponsori 1500 € + alv. 24 %
Kultasponsori 2500 € + alv. 24 %
Platinasponsori 12500 € + alv. 24 %

Katso tästä tarkempi esite yrityssponsoreille.

 

 

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa