Ajankohtaista

Supergolf jäsenyysyhteistyöhön Kotojärvi Golfin kanssa

Supergolf aloittaa uuden yhteistyön Kotojärvi Golfin golfseuran kanssa. Jatkossa voit liittyä Kotojärven Kartanogolf ry:n jäseneksi suoraan Supergolf-palvelun kautta edulliseen hintaan. Pakettiin kuuluun myös Supergolf-jäsenyys (norm. 20 €). Jäsenyyden voi maksaa verkkomaksuja käyttämällä tai yritysliikuntaseteleitä hyödyntäen.

”Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaille uutta ja edullista jäsenyyspakettia, joka sisältää sekä Supergolfin, että golfseuran jäsenyyden. On helppoa ja yksinkertaista ostaa golfin pelaamiseen tarvittavat jäsenyydet yhdeltä luukulta. Säästöä tulee pari kymppiä verrattuna siihen, että maksat Supergolfin ja golfseuran jäsenyydet erikseen”, kommentoi Supergolfin toimitusjohtaja Jari Koski.
”Kotojärvi Golf on ollut Supergolfin kenttävalikoimassa jo pitkään, ja erityisesti aloittelevien golfareiden suosiossa. Yhteistyön laajentaminen on luonnollinen jatkumo pitkään kumppanuuteen”, Jari jatkaa.

Myös Kotojärven Kartanogolfissa ollaan silmin nähden tyytyväisiä uudesta yhteistyöstä. ”Meille uudet jäsenet ja pelaajat ovat tervetulleita ja tämän yhteistyön myötä toivomme uuden pelaajakunnan tulemaan tutustumaan hyväkuntoiseen kenttäämme pääkaupunkiseudulla”, kertoo Mika Asikainen Kotojärveltä.


Miten jäsenpaketin voi maksaa?

Mikäli olet vanha Supergolfin jäsen, aloita kirjautumalla sisään palveluun. Tämän jälkeen valitse ensi kauden jäsenvaihtoehdoista Kotojärven Kartanogolfin jäsenyys. Jäsenyyden voit maksaa erilaisilla verkkomaksuvaihtoehdoilla, yritysliikuntaseteleillä tai bonuksillasi.

Mikäli et ole aikaisemmin rekisteröitynyt Supergolfiin, niin voit täytä rekisteröitymislomake https://www.supergolf.fi/Register ja valitse jäsenvaihtoehdoista Kotojärven Kartanogolfin jäsenyys.

Maksun jälkeen Supergolfin jäsenyys aktivoituu välittömästi ja golfseuran jäsenyys aktivoidaan parin arkipäivän sisällä. Liittymällä jäseneksi hyväksyt, että Supergolf luovuttaa tietosi Kotojärven Kartanogolf ry:lle.

Voit lisätä Kotojärven jäsenyyden ostoskoriin tästä, kun olet kirjautunut sisään tunnuksillasi.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa