Ajankohtaista

Supergolf Travel ja Golfpassi yhdistyvät

Fiiliskuva

Yksi Suomen tunnetuimmista golfmatkatoimistoista Golfpassi Oy ja golfkierrosten myyjäyrityksen Supergolfin matkaosasto Supergolf Travel yhdistävät voimansa. Yhdistymisen tarkoituksena on jatkaa vahvempana, kun golfmatkailu koronan jälkeen taas normalisoituu. Jatkossa molemmat tahot tarjoavat golfmatkoja Golfpassin toimiessa vastuullisena matkanjärjestäjänä.

Korona on koetellut koko maailmaa moukarin tavoin ja kovaa iskua on ottanut erityisesti koko matkailuala. Tämä on osunut isosti myös suomalaiseen golfmatkailuun. Suosikkigolfkohteet Välimeren maissa ovat kohdannet koronan kovemmin kuin moni muu maa, kaukomatkailusta puhumattakaan. Samalla kun valtaosa golfmatkatoimistojen asiakkaista ovat varttuneempaa väestöä, jotka kuuluvat taudin riskiryhmään, on golfmatkailu loppunut kuin seinään. 

Golfpassin laajasta matkavalikoimasta turvallista tarjontaa on löytynyt halukkaille matkaajille ja matkoja on toteutunut harvakseltaan.

Pienemmän toimijan, Supergolf Travelin matkakalenteri pyyhkäistiin melko lailla tyhjiin eikä uusia ole sinne ilmaantunut. Maaliskuun koronashokin jälkeen ensimmäinen toteutuva ryhmämatka on syyskuun alun Supergolf Viro Tour, mikä jää viimeiseksi matkaksi, missä Supergolf toimii itse vastuullisena matkanjärjestäjänä.

Monelle toimijalle matkailualalla tämä on kohtalon vuosi. Supergolf Travelin yhdistyminen Golfpassiin antaa molemmille toimijoille paremman mahdollisuuden tulla kriisistä ulos voittajana.

Yhdessä vahvempana 

Golfpassin on täyden palvelun matkatoimisto, jonka matkavalikoimaan kuuluvat ohjatut pelimatkat, kurssimatkat, ryhmämatkat, yksilöidyt golfmatkat ja kotimaan matkat. Erityisesti suositut long stay -lomat ovat myös Golfpassin erikoisosaamista.

Vuonna 2019 Golfpassi toteutti golfmatkoja noin 3000 matkustajalle ja ohjattuja matkoja oli useita kymmeniä. Golfpassi Oy on perustettu vuonna 2008 ja yhtiön toimipiste sijaitsee Sastamalassa.

“Odotan innolla yhteistyötä Supergolfin kanssa ja uskon vahvasti, että voimme tarjota laajan ja monipuolisen matkavalikoiman sekä joustavan ja tasokkaan palvelukonseptin kaikille Supergolfin entisille ja tuleville asiakkaille. Lisäksi näen monia uusia mahdollisuuksia erilaisiin yhteisiin markkinointi- ja viestintätoimenpiteisiin”, Golfpassin Juha Passi kertoo.

Supergolfin vahvuus on golfkierrosten myynti usealle Suomalaiselle golfkentälle verkkopalvelunsa kautta. Palvelu on perustettu 2004 ja asiakasrekisteri suomalaisista golfareista on merkittävä. 2009 Supergolf aloitti myös golfmatkojen järjestäminen ja rennot lämminhenkiset ryhmämatkat saavuttivat nopeasti sitoutuneen asiakaskunnan. 

”Palkitsemme 10. kertaa ryhmämatkallamme olleen golfarin 10-paidalla. Tästä on tullut matkalaisillemme tavoiteltu juttu ja kun samalla matkalla olevat palkitaan tavoitellulla paidalla, niin heti alkaa vieruspöydässä laskeminen, montako matkaa itseltä puuttuu kymppikerhoon pääsemiseen”, Supergolfin Jari Koski tarinoi. ”Yhdistymällä Golfpassin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huomattavasti laajemman valikoiman matkakohteita ja matkatyyppejä isomman volyymin tarjoamin hyödyin” Koski jatkaa.

Molemmat toimijat profiloituvat johtohenkilöinä toimiviin yrittäjiin. Golfpassin ruorissa on Juha Passi ja Supergolfia johtaa Jari Koski. Miehet ovat tunteneet golftoimialan kautta toisensa lähes 15 vuoden ajalta ja kunnioitus toistensa tekemiseen on ollut vahvaa. Keskustelua yhteistyöstä on käyty aika ajoin jo ennen koronaa, mutta nyt aika on oikea ja yhteinen sävel oli erittäin helppo löytää. 

Golfpassi keskittyy tulevaisuudessakin golfmatkojen tarjoamiseen ja jatkossa tuottaa myös Supergolf Travelin nimikkomatkat. Supergolfin vahvinta alaa on green feen myyminen eri kentille. Toiminnat eivät kilpaile keskenään ja markkinointiresursseja pystytään hyödyntämään paremmin. Asiakkaalle tämä näkyy tulevaisuudessa monimuotoisempana tarjontana. 

www.golfpassi.fi

 

Lisätietoa antavat:

Jari Koski
Toimitusjohtaja
Supergolf.fi / Supergolf Travel
jari.koski@supergolf.fi
040-503 4235

Juha Passi
Toimitusjohtaja
Golfpassi Oy
juha.passi@golfpassi.fi
0400-634 130

 

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat