Ajankohtaista

KUINKA TOIMIN, KUN KENTTÄ ONKIN SULJETTU?

Supergolfin päiväpelioikeuksilla pelaat edullisesti golfkauden alusta loppuun saakka. Syksyn tullen golfkierroksilla saattaa kuitenkin tulla vastaan yllättäviäkin tilanteita.

CADDIEMASTER KIINNI

Monella golfkentällä pelaaminen syksyllä jatkuu, vaikka caddiemasterin toimisto ei enää olisikaan avoinna. Supergolfilla pelaaminen onnistuu myös näissä tapauksissa. Kentilllä voi olla käytäntönä että pelaaminen kuitataan ykköstiillä vihkoon tms. Kirjoita silloin samaan yhteyteen, että pelaat Supergolfilla. 

Pidä huoli, että Supergolf-varauksesi on voimassa ennen pelaamisen aloittamista.

YLEISET PERUUTUSEHDOT

Jos näyttää siltä, että huomenna ns. sataa kissoja ja koiria tai sinun täytyy muuten vain peruuttaa varaamasi Supergolf päiväpelioikeus, muistathan nämä peruutusehdot: Peruutus on mahdollista tehdä veloituksetta viimeistään klo 24.00 pelipäivää edeltävänä päivänä. Pelipäivän aamuna klo 0:00 - 12:00 välisenä aikana päiväpelioikeuden peruuttaminen on vielä mahdollista maksamalla 15 € peruutusmaksu. Tämän jälkeen varausta ei ole mahdollista peruuttaa.

Halutessasi voit vaihtaa pelaajaa vielä pelipäivänä. Pelioikeuden varaaja voi peruuttaa päiväpelioikeuden "Varatut pelioikeutesi"-kohdasta kirjautumalla ensin Supergolf-palveluun.

PAKKASAAMUT JA HUURRE

Yöpakkasten jälkeen kentälle ei pääse pelaamaan, koska jäisellä tai huurteisella nurmella käveleminen tuhoaa kasvin solukkoa ja sen seuraukset näkyvät ruskeina jalanjälkinä vielä pitkään.

Jos kenttä on kiinni pakkasen takia, etkä saa sovittua caddiemasterin kanssa varaamasi tiiajan siirtämisestä tai korvaavan pelikierroksen järjestämisestä, olethan mahdollisimman pian yhteydessä Supergolfin asiakaspalveluun (etenkin viikonloppuisin) tai puhelimitse varaamasi pelioikeuden palauttamista varten. Mikäli pelaaminen estyy pakkasen vuoksi, palautamme kierroksen asiakkaan tilille veloituksetta. Ehtona tälle on, että ilmoitus peruutuksesta tehdään Supergolfille välittömästi, viimeistään klo 12 mennessä. Näin varmistamme sen, että joku muu voi käyttää pelioikeutta myöhemmin saman päivän aikana.

Lisätietoja 

asiakaspalvelu@supergolf.fi
010 411 5670

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat