Ajankohtaista

Lahjakortti golfarille

Tiesitkö että Supergolfin tuotteet saat näppärästi myös lahjakorttina? Voit ratkaista golfarin lahjaongelmat jo hyvissä ajoin ja ostaa varmasti mieleisen lahjan. Räätälöimme lahjakortin juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Lahjakortille voimme lisätä:

  • Haluamasi määrän kierroksia (3-50 kpl)
  • Vapaasti valitsemasi summan käytettäväksi Supergolfin palveluihin. Arvo on käytettävissä seuraavat 12 kk lahjakortin lisäämisestä eteenpäin.
  • Supergolfin jäsenyys

 

Lahjakortit toimitetaan PDF muodossa sähköpostiin ja ne voi helposti tulostaa. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä eteenpäin. Lahjakortin kierrokset ja jäsenyys on voimassa sen kauden jolloin lahjakortin sisältö lisätään asiakkaan Supergolf tilille.

Ilmoita sähköpostilla asiakaspalvelu@supergolf.fi mitä lahjakortille haluat niin toimitamme lahjakortin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Maksaa voit Mobilepaylla numeroon 12350 tai laskulla. Ilmoitathan maksutavan tilausta tehdessäsi. Mobilepaylla maksaessa maksun saavuttua meille lähetämme lahjakortin sinulle, ja laskulla maksaessa saat laskun samassa sähköpostissa lahjakortin kanssa.  

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat