Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat pelipaikat
-15 %

Ajankohtaista

Oulujokilaakson Golf mukaan valikoimaan

Oulujokilaakson Golf – kentän mukavat väylät odottavat lyöntejäsi!

Oulun kupeessa Muhoksella pelaaminen tapahtuu luonnon muovailemilla väylillä, rauhallisessa ympäristössä. Paikallinen eläinkantakin viihtyy hienosti sopusoinnussa pelaajien kanssa. 9 reikäinen tasoituskelpoinen golfkenttä kuuluu maailman pohjoisimman Geoparkin alueeseen – kannattaa käydä katsomassa mitä se tarkoittaa golfkentällä. Yhdellä Supergolfin pelioikeudella voit pelata Oulujokilaakson kenttää vaikka koko päivän! ​

Erikoisuutena Oulujokilaakson kentällä on että sinne ei varata aikaa vaan käytössä on ns. palloränni, eli lähdet kentälle silloin kun haluat. Harjoitusalueillamme treenaat peruslyönnit putista avauslyöntiin. Lähipelillä ratkaistaan kovimmatkin kisat, tule siis harjoittelemaan lyhyttä nostoa griinille ja bunkkerista hiekkalyöntiä, muita erikoislyöntejä unohtamatta.

Kaudella 2019 kentällä on aloitettu yhteistyössä GolfArkin kanssa kentän parantamissuunnitelma ja nyt alkavalla kaudella pelattavissa onkin ensimmäistä kertaa 9 väyläinen kokonaisuus.

Tutustu väyliin tarkemmin tästä.

Uuden kentän tultua valikoimaan valitettavasti myös yksi kenttä on poistunut tältä kaudelta. Tampereelle sijaitseva Tammer-Golf ei ole alkavalla kaudella Supergolfin kenttävalikoimassa.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat