Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat pelipaikat
-10 %

Ajankohtaista

Työntekijäksi golfsimulaattorikeskukseen?

Eagle Club

Caddiemaster / baarityöntekijä, 4 paikkaa, Supergolf Finland Oy, Eagle Club Konepaja, Helsinki

Supergolf Finland Oy avaa helmikuun alkupuolella Pasilan Konepajalle Eagle Club golfsimulaattorikeskuksen, loungen, vip-tilat ja baarin. Kesällä Eagle Clubilla on myös oma terassi suositulla Train Factoryn terassialueella. Eagle Club on avoinna läpi vuoden maanantaista sunnuntaihin.

Haemme reippaita baarityöntekijöitä / caddiemastereita. Haemme sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia työntekijöitä, joiden toimenkuvaan kuuluvat mm kassatyöskentely, alkoholin anniskelu sekä tarjoilu, pelaajien vastaanotto, asiakkaiden opastaminen, kassatilitys, golftarvikkeiden myynti sekä muut mahdolliset tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen.

Golfin tuntemus sekä kokemus baarityöstä ja asiakaspalvelusta ovat eduksi, perehdytämme kuitenkin työntekijät työtehtäviin, joten tärkeintä on hyvä asenne! Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä. Hygienia- ja anniskelupassi on suositeltavat, mutta myös sovittaessa suoritettavaksi ennen työsuhteen alkua. Työntekijän tulee olla täysi-ikäinen.

Meilaa lyhyt hakemus jo tänään iivo.paaso@supergolf.fi

Palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

www.eagleclub.fi

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat