Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat pelipaikat
-10 %

Ajankohtaista

Vierumäen kenttien varausohjeissa muutoksia

vierumäki

Supergolfin pelioikeuksilla pystyy pelaamaan kaikilla Vierumäen kolmella kentällä. Vierumäen Cookella ja Classicilla Supergolf toimii monikäyttöosakkeilla joiden varauskäytännöt ja pelioikeusohjesäännöt ovat erittäin tarkat. Vierumäki Golf on tälle kaudelle muuttanut varauskäytäntöjään. Nämä ohjeet vaikuttavat myös Supergolfin pelioikeuksilla pelaamiseen. Varatessasi tiiaikaa sinun tulee ilmoittaa käyttämäsi pelioikeuden tunniste. Kyseisen tunnisteen saat Supergolfin peliokeuden varausvahvituksessa sähköpostiisi.

Tarkemmat ohjeet tunnisteen käyttöön saat täältä >>>

Mikäli varaus tuntuu vaikealta tunnistetta käyttäen Wisegolfin kautta, voit tehdä varauksen Vierumäen caddiemasterin kautta 0600 042 96 (0,91e/min, jonotus maksutonta). Ilmoita varausta tehdessäsi Supergolfin varausvahvistuksesta saamasi tunnistenumero. Mikäli tarvitsette apua varauksen tekemiseen niin olkaa yhteydessä suoraan Vierumäen Caddiemasteriin.

Classic ja Cooke ovat ns. Supergolf PLUS -kentiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Supergolfin pelioikeuden lisäksi kentälle tulee maksaa pieni lisämaksu. Classicilla Plus maksu on 15 € ja Cookella 20 €. 

Mikäli teet varauksen Wisegolfin kautta niin lisämaksu maksetaan varausta tehtäessä netissä. Mikäli puolestaan teet tiiaikavarauksen caddiemasterin kautta niin maksa lisämaksu pelaamaan mennessäsi caddiemasterille.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat