Ajankohtaista

Tiedote GoGolf Oyj:n konkurssiin liittyen

GoGolf Oyj ja GoGolf Finland Oy ilmoittivat perjantaina 27.10.2023 hakeutuvansa konkurssiin.

Supergolfille on tullut kyselyjä asiaan liittyen, että miten tämä vaikuttaa meidän toimintaamme. Mahdollista on, että jotkut asiakkaamme sekoittavat GoGolfin ja Supergolfin keskenään tai ovat epätietoisia siitä omistaako GoGolf Supergolfia tai Eagle Club Konepajaa?

Supergolf.fi green fee -myyntipalvelun ja golfsimulaattorikeskus Eagle Club Konepajan omistava yritys Supergolf Finland Oy ei liity millään lailla GoGolfiin, eikä konkurssilla ole vaikutusta toimintaamme.

Lue GoGolfin koko tiedote konkurssista https://www.gogolf.fi/artikkelit/gogolf-ja-golf-sky-hakeutuvat-konkurssiin/

 

SUPERGOLF.FI

Supergolf.fi jatkaa edelleenkin Suomen suurimpana green feen myyntipalveluna ja täyttää ensi vuonna peräti 20 vuotta. Kuluneella kaudelle olemme tarjonneet edullista pelaamista jo 61 suomalaiselle golfkentälle.

Ainut välitön vaikutus GoGolfin konkurssista on se, että yrityksen operoiman golfkentän Hills by GoGolf (entinen Hillside Golf) yhteistyösopimus on päättynyt konkurssin myötä. Kun kyseiselle golfkentälle löytyy uusi pyörittäjä, niin uskomme että yhteistyö heidänkin kanssaan saadaan käyntiin.

www.supergolf.fi

 

EAGLE CLUB KONEPAJA

Eagle Club Konepaja on Supergolf Finland Oy:n omistama, helmikuussa 2022 avattu, simulaattorikeskus Helsingissä Vallilan konepajalla. Eagle Clubilla on kuusi TrackMan 4-simulaattorilla varustettua simulaattoria, joista yksi on upeassa VIP-huoneessa. Lisäksi viihdekeskuksesta löytyy SimWayn ammuntasimulaattorit, karaokehuone ja hyvin varusteltu loungebaari.

Eagle Club tarjoaa loistavat puitteet niin golfareille kuin myös yritystapahtumiin, juhliin ja mihin tahansa viihdetapahtumaan.

www.eagleclub.fi

 

Ystävällisin terveisin

Jari Koski
Toimitusjohtaja
Supergolf Finland Oy

 

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat