Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat pelipaikat
-25 %

Mikä on äkkilähtö?

Supergolfin Äkkilähdöt-palvelu on avattu!

Supergolfin Äkkilähdöt on täydellinen ratkaisu niille, jotka päättävät pelaamisestaan vasta viime hetkellä. Jos pelihimo iskee kesken päivän, niin järkevintä on ensimmäisenä tähyillä vehreille kentille Supergolfin sivujen kautta.

Äkkilähtö

Tiesithän, että Supergolfin päiväpelioikeuksia voi varata käyttöön myös yksittäin. Golfkierroksen hinta maksetaan varauksen tekemisen hetkellä. Jos teet varausta kuluvalle päivälle, niin saat kierroksen sitä halvemmalla, mitä myöhemmin varauksen teet.

Varausaika                           Alennus/hinta
klo 9:00 jälkeen                    10 % alennus yksittäisen päiväpelioikeuden hinnasta
klo 11:00 jälkeen                  15 % alennus yksittäisen päiväpelioikeuden hinnasta
klo 13:00 jälkeen                  20 % alennus yksittäisen päiväpelioikeuden hinnasta
klo 15:00 jälkeen                  25 % alennus yksittäisen päiväpelioikeuden hinnasta
klo 17:00 jälkeen                  25 € iltalähtö
klo 18:00 jälkeen                  20 € iltalähtö

Äkkilähtö-hinnoittelu on täysin uusi ajattelutapa myydä kuluvan päivän golfkierroksia. Supergolfin jo ennakkoon edulliset päivän kierroshinnat laskevat päivän edetessä päätyen iltalähdön kiinteään alennushintaan. Vapaana olevien kierrosten hinnat laskevat parin tunnin välein, joten säästääksesi selvää rahaa, sinun ei siis välttämättä tarvitse odottaa iltaan asti saadaksesi päivän kierroksesta halvemman hinnan.

Jos varaat Supergolfin päiväpelioikeuden esimerkiksi puolen päivän aikaan, saat maksaessasi kierroksesta 15 % alennusta. Pelaamaan voit mennä heti kun päiväpelioikeus on maksettu. Tiiajan voit halutessasi varata vaikka ennakkoon.

Päivän päätteeksi kaikki vapaana olevat kierrokset myydään 20 eurolla Iltalähtönä. 

Parhaillaan voimassa olevan hinnan ja varattavissa olevat pelioikeuksien määrän kullekin kentälle näette kenttäkohtaisesti. Avaa Supergolf-palvelusta sen kentän varauskalenterisivu, minne haluatte mennä pelaamaan. Kulloinkin voimassa oleva alennusprosentti näkyy myös sivuston vasemmassa ylälaidassa.

Nopeat vievät parhaat päältä – hitaat pelaavat halvemmalla!

 

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Iltalähdöt