Ajankohtaista

Travel Invitational

Invitational

18.8 Nevaksessa kilpailtu kutsukilpailu kisattiin kuin tilauksesta upeassa kelissä. Aurinko lämmitti kilpailijoita pitkin päivää ja kenttä oli loisto kunnossa. Kilpailuun kutsuttiin Supergolfin matkoilla käyneitä golfareita. 10 selässä kertoo vähintään kymmenestä matkasta Supergolfin kanssa, oli upeaa nähdä kuinka paljon teitä jo on, pitkällä matematiikalla laskettuna 25 kymppikerholaista!

Marja-Reetta Paaso oli kilpailun paras 39:llä bogeypisteellä. Matkan Marokkoon nappasi kuitenkin toiseksi sijoittunut Kari Mäkinen sillä Marja-Reetalla ei valitettavasti ollut aktiivista EGA tasoitusta. 38:aan bogeypisteeseen pääsivät Karin lisäksi myös Lasse Pakarinen ja Lea Lastikka. Kiitos kaikille osallistujille loistavasta seurasta ja suuret onnittelut Karille Marokon matkan voitosta!

Tapahtumassa pelattiin myös totistakin totisempi joukkuekilpailu, jossa laskettiin jokaiselta väylältä yhteen ryhmän kaksi parasta pistebogeytulosta. Hurjan yhteistuloksen 94 pistettä tuloslistoihin nakuttivat Anna-Liisa Montonen, Heli Juusola, Tuure Tötterman ja Per Monnberg.

Kuvia tapahtumasta löytyy Supergolfin facebook -sivuilta.

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa