Ajankohtaista

Supergolf ja JEAH Golf aloittavat yhteistyön

Jeah

Supergolf ja JEAH Golf aloittama yhteistyö täydentää molempien tarjoamia palveluita parhaalla mahdollisella tavalla.

JEAH Golf tarjoaa korkeatasoista golfopetusta kaikentasoisille golfareille Tuusulan golfklubilla, Kullo Golfissa ja Malmin golfhallissa. Kokeneet ja kouluttautuneet PGA ammattilaiset Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä opettajatiiminsä kanssa ovat uudistaneet golfopetuspalveluiden tarjoamisen golfuran eri vaiheisiin sopivaksi. Opetuksessa voi valita Aloita golf-, Kehity golfissa- tai Menesty golfissa -kokonaisuuksia, joissa opetus on räätälöity pelaajan kehitysvaiheeseen sopivaksi.

Lisäksi JEAH Golfin tavoitteena on tarjota golfarille kaikki tarvittavat palvelut harrastamiseen saman katon alta vaivattomasti. Opetuspalveluiden ja välinemyynnin lisäksi yhteistyö Supergolfin kanssa mahdollistaa sen, että tarjolla on nyt myös pelipaketit vaivatta niille, jotka eivät halua sitoutua Tuusulan tai Kullon kenttiin. Yhteistyö Supergolfin kanssa on luontevaa myös siksi, että Tuusula on jo Supergolf-kenttä ja yksi suosituimmista käyttäjien keskuudessa. Nyt voimme tarjota samalla kentällä myös opetuspalveluja Supergolfin jäsenille edulliseen hintaan.

JEAH Golfin toiminta on ympärivuotista ja ensimmäiset edut Supergolfin jäsenille tarjotaankin Green Golf Malmin treeniryhmissä. Lisää tarjouksia on luvassa kauden edetessä. Lämpimästi tervetuloa kehittämään peliäsi ja kokemaan JEAH!

JEAH Golfin kauden mittaan vaihtuvat tarjoukset ovat saatavilla vain Supergolfin jäsenille. Tutustu ajankohtaisiin Superetuihin. 

 

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat