Ajankohtaista

Pelipaketin ostajalle ilmaista treeniaikaa Golfkuntosalilla

Golfkuntosali
Karvaamokuja 1, Helsinki
info@golfkuntosali.fi
+358 50 347 3444

kuntosali
Supergolfin pelipaketin ostajalla mahdollisuus lunastaa etuja Golfkuntosalilta

6 kk sopimus 99 € / kk | Yksi kuukausi veloituksetta
12 kk sopimus 69 € / kk | Kaksi kuukautta veloituksetta

Golfkuntosalin jäsenyys tulee lunastaa 30 päivän sisällä pelipaketin ostosta, mutta jäsenyyden voi määritellä alkavaksi haluamanaan ajankohtana. Edun saat esittämällä Supergolfin kuitin pelipaketin ostosta Golfkuntosalilla.

Mikä on Golfkuntosali?

Voimailutilan lisäksi Golfkuntosalilta löytyy kaksi viimeisintä teknologiaa hyödyntävää huippulaadukasta golfsimulaattoria, puttiviheriö, hierovat tuolit, darts-taulu ja urheilun ystävän olohuone, jossa vaikkapa golfia voi seurata videotykin välityksellä sohvalta käsin. Lähialueen ravintoloista sohvalle saa tilattua sapuskat ja jääkaappiin saa tuoda omat juomat. Treenitilan puolelta löytyy viisi 55-tuumaista televisiota, joissa hikoilua voi ryydittää vaikkapa Valioliigaa tai NHL:ää seuraamalla.

Salia ei ole suunniteltu puhtaaksi treenihuoneeksi, vaan keskiössä on viihtyminen. Personal trainer ja hierontapalveluita on saatavilla yksityisiltä palveluntarjoajilta, jotka toimivat Golfkuntosalin tiloissa. Jäsenet saavat kulkukortit ja pysäköintiluvat parkkipaikalle. Treenikamat voi jättää salille omaan lokerikkoon.

www.golfkuntosali.fi

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa