Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat pelioikeudet
24€

Ajankohtaista

Supergolf goes Superpadel

Superpadel

Superpadel Oy on uusi yhtiö, joka rakennuttaa padel-kenttiä Suomeen sekä operoi niitä. Yhtiön taustalla löytyy Supergolf Finland Oy ja sen omistajat Jari Koski ja Tero Eloranta. Supergolf on ollut uranuurtaja golfkierrosten myynnissä jo vuodesta 2004. Alusta lähtien edullisia golfkierroksia eri golfkentille myyvä Supergolf-palvelu on suunniteltu asiakkaan tarpeisiin. Hurahdettuaan padeliin Jari ja Tero näkivät potentiaalin yhdistää Supergolfin erinomaiset kontaktit golfkentille ja padel-kenttien rakentamisen. Perustettiin yhtiö Superpadel Oy, jonka ensimmäiset kohteen rakennetaan nimenomaan golfkenttien yhteyteen.

Golfkentät tarjoavat pelaajille loistavat puitteet, sillä kenttien ohessa on laadukkaat ravintolat aurinkoisine terasseineen, suihkut ja saunat käytettävissä pelin jälkeen ja varusteiden ostaminen tai vuokraaminen tapahtuu proshopista. Superpadelin kentät sijaitsevat kauniissa paikoissa; luonnon, golfkenttien ja linnunlaulun keskellä. Kaukana ruuhkaisesti liikennöidyistä teistä. Mikä sen hienompaa, kuin pelata padelia kauniissa puitteissa ja käydä saunomassa pelin hiet pois. Samalla voi nauttia maittavan aterian terassilla kylmä huurteinen seuranaan ja keskittyä jälkipeleihin.

Ensimmäiset Superpadel -kentät aukeaa Nevas Golfin yhteyteen torstaina 17.6. ja pian heinäkuun alussa päästään pelaamaan myös Rauma Golfin ja Ringside golfin yhteyteen rakentuville kentille.

Varauksia Nevaksen kahdelle kentälle pääset tekemään osoitteessa www.superpadel.fi/nevas

Nevas Padel

 

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat