Äkkilähtö

Pelaamaan tänään?


Tämän päivän vapaana olevat pelipaikat
-10 %

Ajankohtaista

Muutoksia Supergolfin kenttävalikoimassa

HIRSALA

Golfkausi 2024 on pyörähtänyt käyntiin,ensimmäisten kenttien avatessa griininsä jo maaliskuun puolella. Perinteisesti Supergolfin kenttävalikoima elää vielä keväälläkin, ja uusia kenttiä liittyy Supergolf palveluun kauden jo alettua. Niin on tapahtunut myös tänä keväänä. Iloksemme olemme julkistaneet tänä vuonna kaksi uutta kenttää:

 

Hirsala Golf

Hirsala Golf on yksi Suomen pääkaupunkiseudun upeimpia kenttiä, joka sijaitsee alle puolen tunnin päässä Helsingistä. Kenttä on kansainväliset laatukriteerit täyttävä 18-reikäinen championship-tason golfkenttä, joka tarjoaa sopivasti haasteita sekä klubipelaajille että huippupelaajille.

 

Santa Claus Golf

Santa Claus Golfin kenttä on rakennettu Rovaniemen oman ”tunturin” Ounasvaaran pohjoisrinteille vain muutaman minuutin päähän kaupungin keskustasta. Pohjoisen luonteensa omaava kenttä tarjoaa korkeuseroineen niin haasteita kuin mahtavia maisemia jokilaaksoon ja naapurivaaroille. 

 

Myös Hill Side Golf jatkaa Supergolfissa uuden omistajan luotsaamana GoGolfin konkurssin jälkeen. Nordcenterin kanssayhteistyö jatkuu, vaikka talven ajan kenttä olikin poissa palvelumme kenttälistauksesta.

 

Ikävä kyllä tänä keväänä poikkeuksellisesti joudumme ilmoittamaan muutaman kentän jäämisestä vielä kevään aikana. Näihin kuuluvat Suomesta Suur-Helsingin Golfin kentät Lakisto ja Luukki. Neuvottelut yhteistyötä kariutuivat vasta maaliskuussa ja jouduimme poistamaan kentät valikoimastamme.

 

Myös Viron kenttien kohdalla on tapahtunut turbulenssia. Otepää Golf päätti yhteistyön jo aikaisemmin, mutta Rae Golf ja White Beach Golfin kanssa tilanne eli pidempään. Luulimme yhteistyön jatkuvat ja kentät avattiin kauden alkaessa, mutta sopimusteknisesti asia ei ollutkaan vielä taputeltu ja kentät poistuivat valikoimastamme.

 

Pahoittelemme poikkeuksellista tilannetta, että kenttiä jäi pois valikoimastamme näinkin myöhään.

 

Pyrimme saamaan pääkaupunkiseudulta vielä 1-2 kenttää mukaan tälle kaudelle. Pidetään peukkuja, että siinä onnistumme. Myös muualta Suomesta uskomme saavamme lisää valikoimaan Supergolfin kenttäbongareille pelattavaksi.

 

Aurinkoista golfkautta 2024!

 

Ajankohtaista
Kenttäbongarikisa
Golfmatkat